måndag 22 maj 2017

Vi svarar på era frågor i veckans poddavsnitt



Jag och Sara Bäckmo får massvis med frågor i våra olika kanaler. Det är inte alltid vi har tid att besvara era frågor eller ge tips och råd. Vi har bestämt oss för att ägna något poddavsnitt då och då till enbart frågor. Denna vecka är det dags för just ett fråga-svar-avsnitt, eller FAQ som det också kallas.  

I avsnittet får du bland annat reda på hur vi tänker kring gödsel och täckodling, hur vi lyckas med dill och var man får tag på fröer till nyzeeländsk spenat. Våra sponsorer i detta avsnitt är Eldgarden och Fredriksdals museer och trädgårdar.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.


Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn på vår sida Två odlare emellan.


/Johannes




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar